top of page
Optic Alain Opticien Laeken Leica

Progressieve glazen Variovid

Uw zicht aanpassen

De firma Leica is wereldbekend voor kwaliteit, nauwkeurigheid en innovatie.

Met hun expertise en kwaliteitsvereiste hebben ze het gamma progressieve glazen  Variovid ontwikkeld. Die kwaliteitsprogressieveglazen bieden met hun technische vaardigheden een tot nu toe onbekende visuele ervaring.

Optic Alain Opticien Laeken Leica varilux

Voor wie zijn die glazen bestemd?

 

Presbytis, met andere worden hypermetropie bij ouderen, verschijnt meestal bij veertigers. Met het ouder worden, verliest de ooglens aan flexibiliteit.  Het aanpassingsvermogen van het oog vermindert met als gevolg een verslechterd bijziendheid. Progressieve glazen zijn de beste oplossing voor verziende mensen. Ze verbeteren een verslechterd bijziendheid en bieden een optimale verziendheid. Zou de persoon ook meerdere stoornissen zoals hypermetropie, myopie of afstigmatisme hebben dan kompenseren de progressieve glazen ook die zichttekorten.

Onvergelijkebare progressieve glazen

 

Het Leica Eyecare Variovid gamma met zijn gepatenteerde technologie biedt u een bijzonder gemakkelijke en vlugge aanpassing. De progressieve glazen Variovid Platinum worden helemaal op maat vervaardigd, zo heeft elke patient individuele glazen
Deze organische Free Form glas geniet ook van een "berekening van gecompenseerd dioptrie", die de visuele correctie van de drager optimaliseert volgens verschillende parameters.
In het kort, het hele gamma Variovid biedt u een onovertrefbaar visueel comfort.

Optic Alain Opticien Laeken Leica varilux
Optic Alain Opticien Laeken Leica varilux

Een exclusieve NSE technologie 

 

Alle progressieve glazen van het Leica Eyecare gamma zijn voorzien van de exclusieve gepatenteerde NSE.

De NSE berust op die optimalisering van de bolvormige mogendheden die optimale verdeling van de gezichtsvelden verzekeren op het hele glas.

Dankzij deze technologie kan Leica worden beschouwd als de referentie inzake visueel comfort

Coating en behandeling

 

Het Variovid gamma geniet van de Aquadura® Vision Pro behandeling.

De exclusieve behandeling Aquadura® is nauw verbonden met de successtory van Leica. Het verzekert al jaren lang de bescherming van de Leica verrekijkers o.m. tegen water, vuil en alle andere mogelijke agressies.

Deze bescherming vinden we nu ook op de Variovid glazen.

Optic Alain Opticien Laeken Leica varilux
Optic Alain Opticien Laeken Leica garantie

De exclusieve Leica Eyecare waarborg

 

Met Leica Eyecare ondervindt u geen enkele van de ongemakken van het brillendragen. Een jaar lang geniet u een krasbestendige waarborg op het hele gamma Eyecare. Daarboven krijgen de progressieve glazendragers een vervangingsbril binnen de 72 uur na diefstal, verlies of beschadiging van hun bril. Dit is geldig overal in Europa.

Een onovertrefbaar perfectieverlangen

 

De kwaliteitscontroles van het gamma Leica Eyecare zijn onovertrefbaar. Inderdaad, hun controleprocedure en -normen zijn 20% strenger dan de Europese normen in gebruik.

De produktieprocessen zorgen voor een precisie van de metingen 100 % boven de huidige normen, wat voor een onvertrefbare vermindering van de visuele vermoeidheid zorgt.

Optic Alain Opticien Laeken Leica varilux

Een ander voordeel van de Leica Eyecare glazen : ze zijn anti blauw licht, wat bijzonder aangenaam is voor autobestuurders, golfspelers, watersporters, fietsers fotoliefhebbers…Voor nadere inlichtingen bent u welkom bij Optic Alain!

bottom of page